BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita graha/graška

Grah i grašak su važnije povrtne kulture u našim krajevima. U usjevu graha treba biti uvijek prisutan jer se stanje mijenja iz dana u dan. Svaki dan zakašnjenja u primjeni neke potrebne mjere njege znači puno. Za zaštitu od korova predlažemo naše vrhunske proizvode Corum®, Pulsar® i Basagran® 480, dok kao borbu protiv bolesti predlažemo Signum s AgCelence efektom. Suzbijanje štetnika na grahu i grašku odradit će provjereni insketicid Fastac 10 EC.

Luk
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite graha i graška. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu graha/graška od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite graha/graška i očekujte više.

Signum®

Signum je jedan od najvažnijih fungicida za suzbijanje hrđe graha i sive plijesni. Signum je proizvod s AgCelence efektom pa od njega očekujte više.

Basagran® 480

Herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u grahu/grašku.

Focus® Ultra

Visokoučinkovit herbicid koji štiti grah/grašak od jednogodišnjih travnih i višegodišnjih travnih korova.

Stomp® 330E

Vrhunski herbicid koji se bori protiv jednogodišnjih travnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u grahu/grašku.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.