BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita kupusa

Kupus je jedna od važnijih povrtnih kultura u Hrvatskoj. Za zaštitu od korova predlažemo naše vrhunske proizvode Butisan®S, Focus® Ultra te Stomp® 330E. Za suzbijanje bolesti prstenaste pjegavosti i pjegavosti kupusnjača preporučamo naš vrhunski proizvod s AgCelence efektom: Signum®. Dok će kupus od štetnika zaštiti Alverde®, Fastac® 10 EC i Perfekthion®.

Luk
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite kupusa. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu kupusa od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite kupusa i očekujte više.

Signum®

Signum je jedan od najvažnijih fungicida za suzbijanje prstenaste pjegavosti i pjegavosti kupusnjača. Signum spada u proizvode s AgCelence efektom pa od njega očekujte još više.

Butisan® S

Herbicid za suzbijanje širokolisnih i jednogodišnjih travnih korova.

Focus® Ultra

Visokoučinkovit herbicid koji štiti kupus od jednogodišnjih travnih i višegodišnjih travnih korova.

Stomp® Aqua

Vrhunski herbicid koji se bori protiv jednogodišnjih travnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u kupusu.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.