BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita luka

Luk je jedna od najraširenijih povrtnih kultura. Zahtjeva jako dobru zaštitu od korova i bolesti. Protiv korova preporučamo Stomp® Aqua te Focus® Ultra dok kao obranu od bolesti predlažemo naš vrhunskie proizvod s AgCelence efektom: Signum®, te Polyram® DF i Acrobat® MZ WG. Za suzbijanje štetnika u luku odlično će djelovati Fastac® 10EC i Perfekthion®.

Luk
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite luka. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu luka od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite luka i očekujte više.

Signum®

Signum je jedan od najvažnijih fungicida za suzbijanje sive plijesni u luku. Signum spada u proizvode s AgCelence efektom pa od njega očekujte još više.

Polyram® DF

Kontaktni fungicid namijenjen za suzbijanje peronospore/plamenjače te protiv polijeganja rasada u luku.

Acrobat® MZ WG

Visokoučinkovit fungicid koji štiti luk iz lučica te poriluk od plamenjače.

Stomp® Aqua

Vrhunski herbicid koji se bori protiv jednogodišnjih travnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u luku.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.