BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita mrkve

Mrkva je jedna od najraširenijih povrtnih kultura. Zahtjeva jako dobru zaštitu od korova i bolesti. Protiv korova preporučamo Stomp® 330E te Focus® Ultra dok kao obranu od bolesti predlažemo naš vrhunski proizvode s AgCelence efektom: Signum®, te Polyram® DF. Za suzbijanje štetnika u mrkvi odlično će djelovati Perfekthion®.

Luk
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite mrkve. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu mrkve od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite mrkve i očekujte više.

Signum®

Signum je jedan od najvažnijih fungicida za suzbijanje paleži lišća i pepelnice u mrkvi. Signum spada u proizvode s AgCelence efektom pa od njega očekujte još više.

Polyram® DF

Kontaktni fungicid namijenjen suzbijanju plamenjače u mrkvi.

Focus® Ultra

Visokoučinkovit herbicid koji štiti mrkvu od jednogodišnjih travnih i višegodišnjih travnih korova.

Stomp® 330E

Vrhunski herbicid koji se bori protiv jednogodišnjih travnih i jednogodišnjih širokolisnih korova u mrkvi.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.