BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita žita

Proizvodnja „suhog zlata“ je vrlo komplicirana. Izložena je velikom broju štetnih utjecaja korova, insekata i gljivičnih oboljenja. Tretmane u pšenici najčešće treba izvoditi do faze busanja. Najveći problem u žitima predstavljaju širokolisni korovi dok su najznačajnije bolesti: fuzarioze, pepelnica, rđa, pjegavost lista i klasa. Preporučljiva su dva tretmana. Ranijim tretmanima omogućuje se uspješna zaštita donjih listova čija je zaštita inače najteža. Kasnijim tretmanima se postiže zaštita lista zastavičara i klasa koji su nosioci prinosa.

 

BASF zaštita žita / pšenica, ječam raž..

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite pšenice. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu. Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu žita od svih bolesti i štetnika koji im prijete.

Duett® Ultra

Pobjednik u borbi protiv svih najvažnijih bolesti pšenice i ječma! Preventivnom uporabom postižu se zdravo lišće i klas te bogata žetva uz povećan prinos!

Controlan®

Visokoučinkovit fungicid koji zahvaljujući izvanrednoj širini i dugotrajnosti djelovanja te inhibitorskom učinku štiti žita u posljednjoj fazi klasanja i zriobe

Biathlon® 4D

Prvo 4-dimenzionalno sredstvo za suzbijanje korova za učinkoviti uzgoj svih žitarica

Opera® Max

Odlično fungicidno djelovanje koje pokazuje AgCelence efekte: veći urod, bolju otpornost na stres, povećanu efikasnost proizvodnje i poboljšanu tržišnu kvalitetu

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.