BASF Agricultural Solutions Croatia

Profesionalna zaštita soje

U proizvodnji soje, kao jedne od uljarica koju koristimo i za proizvodnju ulja, i vrlo važno, u ishrani stoke kao izvor proteina, njegu i zaštitu određuju ograničavajući čimbenici kao što su korovi. Soju moramo čuvati od korova sve do trenutka dok sama ne zatvori redove. Zemljišni herbicidi imaju ograničeno djelovanje i u potpunosti zavise od vremenskih prilika. Puno učinkovitija zaštita od korova u soji je zaštita nakon nicanja soje i korova (tzv. post tretman). Pogledajte cjeloviti BASF-ov program zaštite koje preporučuju naši agronomi u suradnji sa stručnjacima iz svijeta.

 

BASF Inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite soje. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu. Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu soje od najvažnijih korova, bolesti i štetnika koji im prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite.

Wing® P

Novi herbicid koji drži korove pod kontrolom čak do 45 dana od primjene! Kod kukuruza odstranit će svako naknadno nicanje ljetnih korova, dok u soji ima nezamijenjivu ulogu jer tijekom ljeta odlično djeluje na ambroziju i lobodu!

Basagran® 480

Basagran® 480 je herbicid namijenjen za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova i smanjenje zakorovljenosti nekim višegodišnjim širokolisnim korovima.

Corum®

Ne brojite troliske soji, već pratite korove! Gotova formulacija dviju najjačih aktivnih tvari koje suzbijaju najtvrdokornije korove u soji, lucerni, grahu i grašku, od sada u jednom preparatu.

Pulsar® 40

Pulsar 40 je sistemični i zemljišni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih i uskolisnih korova u IMI suncokretu, soji, grahu, grašku i lucerni

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.