BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita suncokreta

Suncokret je jedna od naših najznačajnijih uljarica. U današnjoj proizvodnji koriste se visokorodne sorte, tako da je jedna od najznačajnijih mjera njege usjeva zaštita od korova, bolesti i štetnika. Pogledajte cjelokupni program zaštite suncokreta koje je za vas pripremio stručan tim naših agronoma.

 

BASF zaštita suncokreta

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite suncokreta. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu. Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu žita od svih bolesti i štetnika koji im prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite suncokreta i očekujte više.

Pictor®

Kombinirani sistemično-kontaktni fungicidni pripravak za suzbijanje najvažnijih bolesti u usjevima suncokreta i uljane repice.

Frontier® X2

Sistemični zemljišni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih travnih korova i širokolisnih korova

Wing® P

Namijenjen je za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih travnih korova. Odlikuje ga visoka selektivnost i učinkovitost.

Stomp® Aqua

Selektivan kontaktni i zemljišni herbicid namijenjen suzbijanju jednogodišnjih travnih i širokolisnih korova u mnogobrojnim kulturama.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.