BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita vinove loze

Vinovu lozu napadaju mnogobrojne bolesti i štetnici koji su u mogućnosti u potpunosti ugroziti prinos. Zaštita bilja je ključni element tehnologije uzgoja. Potrebno je zaštiti vinovu lozu od cijelog niza štetnika i bolesti tijekom vegetacije. Imajući to u vidu, BASF je razvio cjeloviti program zaštite vinove loze koji nudi optimalnu kontrolu bolesti, štetnika i korova.

Vinova loza zaštita
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite vinove loze.Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu vinove loze od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite vinove loze i očekujte više.

Delan® 700 WDG

Sadrži aktivnu tvar ditianon koja pokazuje izuzetnu učinkovitost u suzbijanju plamenjače vinove loze.

Polyram® DF

Kontaktni (preventivni) fungicid iz skupine ditiokarbamata namijenjen za suzbijanje plamenjače i crne pjegavosti vinove loze, plamenjače krumpira i rajčice, krastavosti lista i ploda jabuke, sive i crne pjegavosti suncokreta.

Vivando®

Visokoučinkoviti fungicid protiv pepelnice s djelatnom tvari metrafenonom koja ima nov, jedinstven mehanizam djelovanja. Ne postoji unakrsna rezistencija ni s jednom poznatom skupinom djelatnih tvari što ga čini idealnim u programu zaštite vinograda.

Cabrio® Top

Vrhunski višenamjenski fungicid za suzbijanje uzročnika plamenjače i pepelnice vinove loze kao i drugih ekonomski značajnih bolesti u vinovoj lozi.

Forum® Star

Kombinirani fungicid za suzbijanje uzročnika plamenjače u vinovoj lozi. Kombinacija aktivnih tvari osigurava potpunu zaštitu lista i grožđa vinove loze od plamenjače.

Acrobat® MZ WG

Izuzetno učinkovit u suzbijanju plamenjače u krastavcima, vinovoj lozi, krumpiru i duhanu. Lokalni je sistemik, tako da se prenosi unutar lišća i osigurava njegovu potpunu zaštitu.

Collis®

Kombinirani preventivni fungicid sistemičnog učinka. Sadrži dvije aktivne tvari koje se odlično nadopunjuju u suzbijanju pepelnice vinove loze svojim različitim mjestima i mehanizmima djelovanja čime se dobiva sigurna zaštita vinograda od pepelnice.

Fastac® 10 EC

Kontaktni insekticid za suzbijanje biljnih štetnika u: ratarstvu, povrćarstvu, vinogradarstvu, voćarstvu i šumarstvu.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.