BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita vinove loze

Vinovu lozu napadaju mnogobrojne bolesti i štetnici koji su u mogućnosti u potpunosti ugroziti prinos. Zaštita bilja je ključni element tehnologije uzgoja. Potrebno je zaštiti vinovu lozu od cijelog niza štetnika i bolesti tijekom vegetacije. Imajući to u vidu, BASF je razvio cjeloviti program zaštite vinove loze koji nudi optimalnu kontrolu bolesti, štetnika i korova.

Vinova loza zaštita
 

BASF - inovativna tehnologija

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite vinove loze.Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu vinove loze od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite vinove loze i očekujte više.

Delan® Pro

Jedinstven kao i vaše vino

Sercadis

Fleksibilan kao i vaše potrebe

Vivando®

Visokoučinkoviti fungicid protiv pepelnice s djelatnom tvari metrafenonom koja ima nov, jedinstven mehanizam djelovanja. Ne postoji unakrsna rezistencija ni s jednom poznatom skupinom djelatnih tvari što ga čini idealnim u programu zaštite vinograda.

Cabrio® Top

Vrhunski višenamjenski fungicid za suzbijanje uzročnika plamenjače i pepelnice vinove loze kao i drugih ekonomski značajnih bolesti u vinovoj lozi.

Soriale® LX

Preporuka za uporabu: SORIALE® LX 3 l/ha + Polyram® DF 2 kg/ha. Na ovaj način dobivamo pouzdanu preventivnu zaštitu koju osigurava Polyram® DF i odličnu zaštitu novih porasta zbog preparata SORIALE® LX, koji se u biljci kreće sistemično.

Acrobat® MZ WG

Izuzetno učinkovit u suzbijanju plamenjače u krastavcima, vinovoj lozi, krumpiru i duhanu. Lokalni je sistemik, tako da se prenosi unutar lišća i osigurava njegovu potpunu zaštitu.

Scala®

• Visokoučinkovit fungicid s protektivnim, kurativnimi eradikativnim djelovanjem

• Odlično djeluje na svim temperaturama

• Ne pospješuje mrežavost plodova

• Odlični fiziološki učinci: zeleni listovi i zdravi plodovi

• Postojan na ispiranje s kišom pa se može primijeniti

i na vlažne listove

Kumulus® DF

• standard u suzbijanju pepelnice

• djeluje kontaktno i plinovito

• odličan partner pripravcima za suzbijanje pepelnice

• odlično popratno djelovanje na grinje

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.