BASF Agricultural Solutions Croatia

BASF profesionalna zaštita rajčice

Rajčica je jedna od najraširenijih povrtnih kultura. Zahtjeva jako dobru zaštitu od bolesti plamenjače i pepelnice. Protiv pepelnice i sive plijesni preporučamo Signum® s AgCelence® efektom. Proizvodi s AgCelence® efektom dokazano poboljšavaju zdravlje i vitalnost Vaših kultura, povećavaju tolerantnost na stres i time omogućuju veće prinose i bolju tržišnu kakvoću pobranih usjeva. Za zaštitu od ostalih bolesti i štetnika pogledajte naš program zaštite rajčice.

Rajčica
 

BASF - zaštita rajčice

Tvrtka BASF ne nudi samo vrhunske proizvode za zaštitu bilja. Nudimo vam na uvid cjeloviti program zaštite rajčice. Inovativna tehnologija primjenjena u razvoju naših proizvoda daje im beskompromisnu snagu.

Iskustva i znanja BASFovih europskih znanstvenika povezana sa znanjem lokalnih stručnjaka nudi potpunu zaštitu rajčice od svih bolesti i štetnika koji joj prijete. Pogledajte cjeloviti program zaštite rajčice i očekujte više.

Signum®

Signum je jedan od najvažnijih fungicida za suzbijanje bolesti u rajčici. Signum spada u proizvode s AgCelence efektom pa od njega očekujte još više.

Polyram® DF

Kontaktni fungicid namijenjen za suzbijanje bolesti rajčice - plamenjače.

Stroby® WG

Visokoučinkovit fungicid s protektivnim, kurativnim i eradikativnim djelovanjem namijenjen suzbijanju plamenjače.

Stomp® Aqua

Zaštita rajčice od korova herbicidom Stomp Aqua.

Pažljivo koristite sredstva za zaštitu bilja. Prije korištenja sredstva, obavezno pročitati etiketu i uputstvo za uporabu.