Home
Poljoprivreda

Ozima pšenica [Soft Wheat (Winter)]

Kako zaštiti pšenicu?

Predstavljamo vam najnovije inovativne, intenzivne i standardne tehnologije zaštite žitarica namijenjene svima onima koji poslu na polju pristupaju profesionalno i s ciljem maksimalnog smanjenja rizika u proizvodnji kako bi ostvarili visoke prinose i profit.

Predstavljamo vam naša iskustva iz prakse i korisne činjenice o proizvodima čija je kvaliteta i sigurnost već provjerena i dokazana u praksi. Izdvojili smo njihove jedinstvene karakteristike, ali i konkretne programe zaštite koji osiguravaju sigurnu i stabilnu proizvodnju vaših usjeva.

Istovremeno, svjedoci smo ukidanja velikog broja proizvoda, ali i toga da neka dostupna rješenja više ne daju zadovoljavajuće rezultate. Nepovoljni klimatski uvjeti i stres kroz koji prolaze usjevi također su postali redovita pojava na našim poljima. Očito je da ti izazovi zahtijevaju prilagodbu i primjenu novih tehnologija zaštite.

BASF je spreman odgovoriti na te izazove. U 2022. godini na tržištu će se naći još jedna inovacija koja podiže proizvodnju i zaštitu žitarica na višu razinu - fungicid najnovije generacije temeljen na aktivnoj tvari Revysol®, pod nazivom REVYCARE®. Dostupna iskustva iz pokusa i prakse pokazala su da REVYCARE® nadmašuje sve prethodne standarde i pruža pouzdanu i sigurnu zaštitu za KLASU IZNAD SVIH.

Revycare®

Revycare®

Pročitajte zašto je Revycare® ZA KLASU IZNAD

Pokrenite Revyluciju
360° od sjetve do proljeća

360° od sjetve do proljeća

Sve važne informacije o fungicidu Systiva® na jednom mjestu.

Preuzmite brošuru
Početak stranice