Poljoprivredna Rješenja
Poljoprivreda

Kontakt

Ozimi ječam [Hordeum vulgare]

Inovativna tehnologija − korak u budućnost!

Systiva® – prvi fungicid za ječam koji se ne primjenjuje prskanjem i optimizira upravljanje vašim poljoprivrednim gospodarstvom. Systiva® je prvi folijarni fungicid kojim se izravno tretira sjeme. Systiva® je fungicid koji savršeno odgovara ječmu. U proteklih nekoliko godina imali smo priliku vidjeti potrebu tretmana protiv mrežaste pjegavosti u jesen, a gotovo svake godine uobičajeni su rani tretmani protiv te bolesti. Xemium®, aktivna tvar u Systivi®, specijalist je za mrežastu pjegavost. Kada nabavite sjeme tretirano Systivom®, sigurni ste da nećete kasniti s prvim tretmanom – potpuno ste ga zamijenili Systivom®! Uspješna zaštita ječma također uključuje vrhunske strobilurine.

Priaxor® EC je jedinstvena kombinacija najpokretljivijeg SDHI fungicida (Xemium®) s najuspješnijim strobilurinom (piraklostrobin). Priaxor® EC se odlikuje jedinstvenim kretanjem.Topiv je u vodi i masti, što omogućuje jako brzo kretanje kroz stanične membrane, a to je glavni razlog odlične kurativnosti Xemiuma®.

Intenzivna tehnologija − investicija za veći profit

Ječam je usjev koji zahtijeva punu pozornost. Ako sjeme nije tretirano preparatom Systiva®, koncentracija mora biti potpuna.

Opera® Max se u prvom tretmanu ne koristi samo zbog mrežaste pjegavosti nego i drugih bolesti ječma koje jako dobro suzbija. Opera® Max kao stvorena je za ječam. Uz epoksikonazol tu je piraklostrobin, a bez vrhunskih strobilurina zaštite ječma gotovo i nema!

Priaxor® EC uz svoja izvanredna kurativna svojstva i fiziološki je iznimno aktivan, omogućuje usjevu da prebrodi stresne situacije i štiti od sunčevih opeklina, na što je ječam posebno osjetljiv. Zaštita ječma je delikatna, u to smo se uvjerili. Ne koristimo ono što je ostalo od pšenice, nego ono što je potrebno.

Suzbijanje korova

Za zaštitu od korova predlažemo još jednu novost na tržištu. Herbicid Biathlon® 4D u dozi od 50 g/ha s okvašivačem Dash® HC u dozi od 0,5 l/ha pravi je izbor za suzbijanje korova u pšenici, ječmu i svim strnim žitaricama. Zašto mu dajemo prednost u odnosu na druge herbicide na tržištu? Djeluje na korove koje drugi herbicidi „preskaču“ – mrtvu koprivu (Lamium purpureum), kamilicu (Matricaria spp.), mišjakinju (Stellaria media), broćiku (Galium spp.).Učinkovit je protiv maka turčinjaka (Papaver rhoeas). Primjenjuje se od trećeg lista do razvijenog zastavičara. Ova fleksibilnost nije preporuka za kasnu primjenu, korovi se trebaju suzbiti u optimalnom trenutku, dok su još uvijek mali. Prava faza je 2 – 4 lista korova. Međutim, dobro je znati da, ako je potrebno, postoji rješenje i u kasnijoj fazi ako nismo mogli „ući” u polje zbog oborina. Odlično djeluje na korove izvan temperaturnog optimuma. Zapravo, bolje djeluje na korove od konkurentskih herbicida kada je vrijeme hladnije ili toplije nego obično.

Priaxor EC Nova klasa fungicida za zaštitu novih porasta od busanja do cvatnje

Najnovija klasa fungicida za zaštitu novog porasta biljke uz jedinstvenu pokretljivost u biljci

Najfleksibilniji proizvod – od busanja do cvatnje

Potpuna zaštita od bolesti – do 6 tjedana

Izuzetna efikasnost za vrhunsku zaštitu od smeđe i sive pjegavosti, rđa i mrežaste pjegavosti

Neovisan o lošim vremenskim uvjetima

Poboljšano fiziološko stanje biljaka, odlična tolerancija na stres

Bolje usvajanje dušika za VEĆI PRINOS

Priaxor EC- nova klasa fungicida za zaštitu novih porasta do 6 tjedana od busanja do cvatnje
Početak stranice