Home
Poljoprivreda

Zaštita podataka

BASF se raduje što ste posjetili našu web stranicu i zahvaljuje vam što ste pokazali zanimanje za nas.

BASF ozbiljno shvaća zaštitu podataka. Ova Izjava o zaštiti privatnosti opisuje:

 • Osobne podatke koje BASF prikuplja prilikom posjete našoj web stranici
 • svrhe za koje BASF koristi takve podatke
 • pravnu osnovu za obradu osobnih podataka
 • primatelje takvih osobnih podataka
 • razdoblje u kojem će se takvi osobni podaci čuvati
 • jeste li obvezni dati osobne podatke

Osim toga, želimo vas obavijestiti o:

 • vašim pravima u odnosu na obradu vaših osobnih podataka
 • kontroloru u smislu zakona o zaštiti podataka i, prema potrebi, našem službeniku za zaštitu podataka

1. Koje osobne podatke BASF prikuplja prilikom posjete našoj web stranici?

(1) Kada posjetite našu web stranicu, čak i kada ne stupite u kontakt s nama ili se ne prijavite, vaš pretraživač automatski šalje sljedeće podatke našem poslužitelju:

 • IP adresu vašeg računala
 • Informaciju o vašem pretraživaču
 • Web stranicu s koje ste došli na našu web stranicu
 • URL ili traženu datoteku
 • Datum i vrijeme vaše posjete
 • Količinu prenesenih podataka
 • Statusne informacije, npr. poruke o greškama
Koja je svrha takve obrade?

Kada posjetite našu web stranicu, koristimo vašu IP adresu i ostale podatke koje vaš pretraživač automatski šalje našem poslužitelju (vidjeti odjeljak 1 (1)) kako bi:

a) poslao traženi sadržaj vašem pretraživaču. Na taj način kompletnu IP adresu čuvamo samo u onoj mjeri u kojoj je to potrebno da bismo vam poslali traženi sadržaj.

b) pošaljite svoju IP adresu pružatelju usluga kako bi mapirao vašu javnu IP adresu s podacima o kompaniji i industriji (bez osobnih podataka). Ove informacije u vezi s kompanijom i industrijom bit će obrađene u našem sustavu mjerenja na webu. U ovom koraku vaša IP adresa se ni u jednom trenutku ne čuva kod našeg pružatelja usluga ili u našem sustavu.

c) zaštiti nas od napada i sačuvati pravilan rad naše web stranice. Na taj način čuvamo navedene podatke privremeno i s ograničenim pristupom u vremenu od najviše 180 dana. To se može produžiti ako i u mjeri koja je neophodna za istraživanja napada i incidenata.

BASF će ispitati korisnika IP adrese samo u slučaju nelegalnog napada.

Koja je pravna osnova takve obrade?

Pravna osnova za takvu obradu je članak 6., stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka. BASF ima legitimni interes temeljem namjena navedenih zakona.

(2) Ako s nama stupite u kontakt putem elektroničke pošte ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici tada dobivamo sljedeće informacije:

 • Vašu adresu e-pošte i dodatne informacije koje dajete putem e-pošte ili obrasca za kontakt
 • Datum i vrijeme vaše poruke
Koja je svrha takve obrade?

Ako s nama stupite u kontakt putem obrasca za kontakt na našoj web stranici ili putem elektroničke pošte, osobne podatke koristimo isključivo da bismo obradili vaš zahtjev.

Koja je pravna osnova takve obrade?

Pravna osnova za takvu obradu je članak 6., stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka. BASF ima legitimni interes temeljem namjena navedenih zakona.

(3) Naša web stranica nudi mogućnost prijave na besplatne biltene kako bismo vas informirali o proizvodima i uslugama koje nudi BASF u području zaštite usjeva, te, ovisno o slučaju, o registraciji proizvoda ili informacijama o događajima. Kada se registrirate za bilten, prenose nam se podaci za unos kao i sljedeće informacije:

 • Način obraćanja
 • Ime i prezime
 • Adresa e-pošte
 • Grad/poštanski broj
 • Tema biltena
 • Način komunikacije (e-pošta, faks, mobilni telefon) i prateći podaci za kontakt
 • Zaposlenje
Sljedeći se podaci također prikupljaju pri registraciji:

 • IP adresa računala s kojeg ste pristupili
 • Datum i vrijeme registracije
 • Kopija potvrdne e-pošte koju možete dobiti nakon popunjavanja obrasca za registraciju
Koja je svrha takve obrade?

Svrha obrade ovih osobnih podataka je da vas informiramo o proizvodima i uslugama koje nudi BASF u području zaštite usjeva u skladu s vašim željama.

Koja je pravna osnova takve obrade?

Pravna osnova za takvu obradu je članak 6., stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka. Legitiman interes kompanije BASF se dobiva kroz interes kompanije BASF da vas obavijesti o proizvodima i uslugama koje nudi BASF u području zaštite usjeva u skladu s vašim željama.

2. Jeste li obvezni pružiti takve podatke?

Kada posjetite našu web stranicu, vaš pretraživač automatski šalje sljedeće podatke našem poslužitelju sukladno Odjeljku 1 (1). Slobodno možete prenositi te podatke. Bez pružanja takvih podataka nismo u mogućnosti dostaviti vam traženi sadržaj.

Niste obvezni dopustiti nam koristiti se vašim anonimnim podacima za mjerenje web publike. Također, niste obvezni dopustiti nam koristiti vašu IP adresu za mapiranje s podacima o vašoj kompaniji ili industriji.

Ako želite stupiti u kontakt s nama putem e-pošte ili putem obrasca za kontakt na našoj web stranici, slobodni ste prenositi podatke sukladno Odjeljku 1 (2). U obrascu za kontakt označit ćemo obvezna polja, ukoliko ih ima. Bez davanja potrebnih podataka možete nam onemogućiti da pravilno odgovorimo i ispunimo vaš zahtjev.

Slobodno možete birati želite li primati informacije o proizvodima i uslugama koje nudi BASF u području zaštite usjeva u skladu s vašim željama i prijaviti se na naš bilten.

3. Kojim primateljima prenosimo vaše podatke?

Podatke navedene Odjeljku 1 prenosimo obrađivačima podataka sa sjedištem u Europskoj uniji u svrhe utvrđene u Odjeljku 2. Takvi obrađivači podataka obrađuju osobne podatke samo prema našim uputama i obrada se vrši u naše ime.

Ne namjeravamo prenositi vaše osobne podatke u treće zemlje.

Osim toga, vaši će se osobni podaci prenositi bez vašeg izričitog prethodnog pristanka samo ako je to zakonski dozvoljeno ili neophodno.

 • Podaci koje navedete prilikom prijavljivanja na naše biltene dijelit će se u okviru naše grupe kompanija za interne administrativne svrhe, uključujući zajedničku brigu o kupcima, po potrebi. Ovaj prijenos je u našem legitimnom interesu da podatke obrađujemo u administrativne svrhe unutar grupe kompanija.
 • Vaši osobni podaci mogu se prenijeti vlastima u kontekstu njihove nadležnosti (npr. porezna tijela, policija, tijela za progon). Podaci će biti preneseni jer smo zakonski obvezni prenositi ih ili je u našem legitimnom interesu da podatke dijelimo radi otkrivanja zloupotrebe ili da izvršimo zakonske zahtjeve.
 • Kada se prijavite na naš bilten, vaši će se osobni podaci prenijeti sljedećim vanjskim kompanijama i vanjskim pružateljima usluga o čijim uslugama ovisi i pružanje naših usluga:
 • Inxmail GmbH, SHE Informationstechnologie AG, trio-group communication & marketing GmbH, WhatsBroadcast GmbH
Za elektroničke biltene koristimo Inxmail, uslugu Inxmail GmbH, Wentzingerstr. 17, 79106 Freiburg/NJEMAČKA (u daljnjem tekstu: „Inxmail“) za slanje biltena. Prijavom na naš elektronički bilten na Inxmail poslužitelj koji se nalazi u Njemačkoj prenosi se i čuva samo vaša adresa e-pošte koju ste naveli tijekom registracije. Nakon registracije za elektroničke biltene dobit ćete e-mail od kompanije BASF kako biste potvrdili svoje članstvo u popisu e-pošte. U ime kompanije BASF Inxmail čuva i koristi vašu adresu e-pošte samo za slanje biltena. Bilteni sadrže analitički piksel za optimizaciju naših usluga. Ovaj je piksel potpuno anoniman, nije moguće zaključiti išta o primatelju elektroničke pošte.

Nakon registracije za bilten putem SMS poruke, dobit ćete SMS poruku kako biste potvrdili svoje članstvo u SMS popisu.

Za naš WhatsApp bilten koristimo WhatsBroadcast, uslugu koju pruža WhatsBroadcast GmbH, Schwanthalerstr. 32, 80336 München/Njemačka (u daljnjem tekstu WhatsBroadcast). Prijavom na WhatsApp bilten prilikom registracije na WhatsBroadcast poslužitelj koji se nalazi u EU čuvaju se vaš telefonski broj, ime i prezime, podaci sa WhatsApp profila (npr. profilna slika). U ime kompanije BASF WhatsBroadcast čuva i koristi vaše osobne podatke uključujući prepiske samo za slanje WhatsApp biltena. Možete se odjaviti s našeg WhatsApp biltena slanjem riječi „Stop“ u svoj WhatsApp chat.

 • Pažljivo smo odabrali naše vanjske kompanije i vanjske pružatelje usluga kao obrađivače u okviru čl. 28., st. 1. Opće uredbe o zaštiti podataka i ugovorno su obavezni sve osobne podatke obrađivati isključivo u skladu s našim uputama.
 • U transakcijama u kojima se struktura naše kompanije mijenja, informacije o klijentima mogu se dijeliti s dijelom kompanije koji se prenosi. Kad god se osobni podaci prenose trećim stranama u opsegu koji je gore opisan, mi osiguravamo da se to učini u skladu s ovom izjavom o zaštiti podataka i važećim zakonom o zaštiti podataka. Svako otkrivanje podataka o ličnosti opravdano je činjenicom da imamo legitiman interes prilagoditi svoj oblik poslovanja gospodarskim i pravnim okolnostima prema potrebi.

4. Kako štitimo vaše osobne podatke?

BASF je proveo tehničke i organizacijske mjere kako bi pružio odgovarajuću razinu sigurnosti i zaštitio vaše osobne podatke od slučajnih ili nezakonitih promjena, uništavanja, gubitka ili neovlaštenog otkrivanja. Takve će se mjere kontinuirano unaprjeđivati u skladu s tehnološkim razvojem.

5. Koristimo li kolačiće i socijalne plug-inove na našoj web stranici?

Obavijestit ćemo vas o korištenju kolačića našim banerom o kolačićima kada posjetite našu stranicu. Prihvatit ćete korištenje kolačića daljim korištenjem naše stranice. Želimo vas obavijestiti o kolačićima koje koristimo i kako možete odbiti upotrebu kolačića.

(1) Sljedeći kolačići važni su za neometan rad i specifične usluge naše stranice:

(1) Sljedeći kolačići važni su za neometan rad i specifične usluge naše web stranice:

Naziv kolačićaSvrhaKraj korištenja
JSESSIONIDOvaj kolačić omogućuje usluzi da pamti preferencije i postavke ili podatke koje ste već dali.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač.
BIGipServerWeb_PoolBalans opterećenja koji koristi naša stranica čuva identifikator na vašem pretraživaču kako bi se osiguralo da, gdje je to moguće, budete povezani s istim web poslužiteljem tijekom svoje posjete.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač.
agroFsOvaj kolačić omogućuje da web stranica zapamti veličinu teksta koju ste postavili.Bit će obrisan 7 dana nakon postavljanja
agroportal.infocategoriesOvaj kolačić omogućuje usluzi da pamti odabire koje ste već načinili ili informacije koje ste već pružili.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač
agroportal.cityOvaj kolačić omogućuje stranici zapamtiti odabir grada.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač.
agroportal.countyOvaj kolačić omogućuje stranici zapamtiti odabir države.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač.
agroportal.zipcode.labelOvaj kolačić omogućuje stranici zapamtiti odabir poštanskog broja.Bit će obrisan čim zatvorite pretraživač.
psz.crop.*Ovih pet kolačića omogućuju stranici da upamti vaše personalizirane postavke u pogledu usjeva. Oni su potrebni za personalizirani prikaz elemenata poput kontakata, vremena, vijesti ili događaja.Stalno su potrebni za pružanje usluge, tako da se nikada neće izbrisati.
psz.loc.*Ovih pet kolačića omogućuju stranici da upamti vaše personalizirane postavke u pogledu lokacije. Oni su potrebni za personalizirani prikaz elemenata poput kontakata, vremena, vijesti ili događaja.Stalno su potrebni za pružanje usluge, tako da se nikada neće izbrisati.
psz.hideinfoOvaj kolačić omogućuje stranici upamtiti da više ne prikazuje savjete za personalizaciju.Bit će izbrisan 3 mjeseca nakon postavljanja ako ostavite savjet za personalizaciju.
psz.hidecockpitinfoOvaj kolačić omogućuje stranici zapamtiti da više ne prikazuje savjete za kabinu.Bit će izbrisan 3 mjeseca nakon postavljanja ako ostavite savjet za kabinu.

(2) Kolačići za mjerenje posjećenosti internet medija:

Naziv kolačićaSvrhaKraj upotrebe
ACOOKIEOvaj kolačić omogućuje alatu za analizu web-analitike tealium da prikuplja anonimne informacije o tome kako se koristi naša stranica. Takvi nam anonimni podaci između ostalog pokazuju koliko je ljudi posjetilo našu stranicu, stranice s kojih su korisnici došli na našu i koje su stranice posjetili.Bit će obrisan 2 godine nakon vaše posjete
WT_FPCNaravno, Webtrends prati posjetitelje kroz primarnu domenu i sve poddomene. To se postiže postavljanjem kolačića prve strane na vašu primarnu domenu s vodećom točkom, koja omogućuje poddomenama da također čitaju ovaj kolačić.Bit će obrisan 2 godine nakon vaše posjete
IdDoubleClick kolačić koristimo za prikupljanje podataka o interakcijama korisnika s pojavljivanjima oglasa i drugim funkcijama usluga oglasa koje se odnose na našu stranicu.Bit će obrisan 2 godine nakon vaše posjete
utag_mainBiblioteka Tealium Tag Management stvara i održava jedan kolačić pod nazivom utag_main. Unutar tog kolačića nalazi se nekoliko ugrađenih vrijednosti koje prate sesiju anonimnih posjetitelja. Kao jedinstveni identifikator za sesiju i vremenski žig Unix/Epoch u milisekundama.Bit će obrisan 1 godinu nakon vaše posjete
D41IDKoristimo ovaj kolačić́ kompanije Dun i Bradstreet za dobivanje anonimnih podataka o poduzećima koja posjećuju našu stranicu.Bit će obrisan 1 godinu nakon vaše posjete
atidvisitorOvaj kolačić́ pomoću analitičkog alata AT Internet omogućuje praćenje popisa stranica na koje je posjetitelj naišao i skladištenje identificiranih podataka o posjetiteljima. Ako se kolačić obriše, novi posjetitelj se broji u posjetitelje koji se vraćaju na stranicu jer nedostaju identificirane informacije o posjetitelju.Bit će obrisan 6 mjeseci nakon vaše posjete
atremanKroz ovaj AT Internet kolačić memorira se prethodna kampanja za dodjeljivanje. Ako se kolačić izbriše, prethodno dodjeljivanje kampanja više nije moguće.Bit će obrisan 30 dana nakon vaše posjete
atredirOvaj kolačić omogućuje AT Internetu da čuva informacije koje se prenose tijekom JavaScript preusmjeravanja radi mjerenja izvora prometa. Ako se kolačić izbriše, gube se informacije prenesene tijekom preusmjeravanja.U pravilu bit će sačuvan 30 sekundi
atsessionOvaj AT Internet kolačić sakuplja listu novih kampanja na koje nailazimo tijekom posjete kako ne bi nekoliko puta mjerili istu kampanju. Ako se kolačić izbriše, kampanje koje su se već pojavile tijekom posjete mogu ponovo biti poslane.Bit će obrisan 30 minuta nakon vaše posjete
atuseridKroz ovaj kolačić AT Interneta čuva se ID posjetitelja za stranice kolačića prve strane. Ako se obriše, nije dostupan jedinstveni ID posjetitelja za stranice kolačića prve strane.Bit će obrisan 13 mjeseci nakon vaše posjete
idrxvrOvaj kolačić treće strane AT Interneta omogućuje prikupljanje ID glavnog posjetitelja putem kojeg je omogućena unakrsna obrada jedinstvenih posjetitelja. Kolačić predstavlja tehničku vrijednost povezanu s upravljanjem identificiranih posjetitelja. Ako se obriše, može doći do promjena u određivanju posjete/posjetitelja.Bit će obrisan 13 mjeseci nakon vaše posjete
tmstAT Internet – Timestamp kolačić treće strane označava datum postavljanja glavnog kolačića ID posjetitelja. Ako se obriše, može doći do promjena u određivanju posjete/posjetitelja.Biće obrisan 6 mjeseci nakon vaše posjete

Pomoću postavki pretraživača možete odlučiti koje ćete kolačiće prihvatiti ili odbiti. Imajte na umu da možda nećete moći koristiti sve funkcije naše stranice ako odbijete kolačiće iz Odjeljka 7 (1).

Možete onemogućiti prikupljanje Webtrends i AT Interneta i korištenje podataka generiranih kolačićima i podataka koji se tiču vašeg korištenja stranice (uključujući vašu IP adresu) preuzimanjem i instaliranjem dodataka za preglednik.

Isključite oglašavanje zasnovano na interesima

Isključite Webtrends kolačiće

Isključite AT Internet kolačiće

Možete onemogućiti prikupljanje Tealiuma i korištenje podataka generiranih kolačićima i podataka koji se tiču vašeg korištenja stranice (uključujući vašu IP adresu) klikom na ovaj [ Link ]. Praćenje je onemogućeno odmah kada kliknete na link i nećete dobiti poruku potvrde.

Naša vam stranica nudi mogućnost upotrebe socijalnih plug-inova. Da bi zaštitili vaše podatke, socijalni plug-inovi su na stranice integrirani samo kao grafička slika, koja zauzvrat sadrži vezu do odgovarajuće Stranice vlasnika odgovarajućeg socijalnog plug-ina. Klikom na grafiku, podaci se šalju odgovarajućem pružatelju usluga. Ako ne kliknete na grafiku, neće biti razmjene između vas i pružatelja socijalnog plug-ina.

Nismo odgovorni i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za gubitke ili obaveze koje proizlaze iz platformi trećih strana ili u vezi s njima. Vaše korištenje platformi trećih strana podliježe uvjetima i odredbama trećih operatora platforme.

Na našoj početnoj stranici smo integrirali socijalne plug-inove sljedećih pružatelja:

 • Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Sjedinjene Američke Države;
 • Twitter Inc., 795 Folsom St, Suite 600, San Francisco, CA 94107, Sjedinjene Američke Države;
 • LinkedIn Inc., 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Američke Države;
 • Google+ of Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Sjedinjene Američke Države;
 • YouTube LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, Sjedinjene Američke Države.

6. Razdoblje zadržavanja podataka

Brišemo ili anonimiziramo vaše osobne podatke čim prestanu biti potrebni u svrhe u koje smo ih obrađivali u skladu s gornjim stavkama, osim ako brisanje ili blokiranje krše naše zakonske obaveze pružanja i očuvanja evidencije (poput rokova zadržavanja predviđenih trgovačkim ili poreznim zakonima).

Ako ne potvrdite registraciju za elektronički ili SMS bilten (vidi gore), brišemo odgovarajuće podatke nakon 24 sata od primitka potvrdne e-pošte ili SMS-a.

7. Koja prava imate?

Imate određena prava na temelju Opće uredbe o zaštiti podataka, uključujući pravo da zatražite kopiju osobnih podataka koje imamo u vezi sa vama, ako ih zatražite od nas u pisanom obliku:

8.1. Pravo pristupa: pravo na pristup vašim podacima (ako ih obrađujemo) i određene druge informacije (poput onih navedenih u ovoj Politici privatnosti);

8.2. Pravo na ispravljanje: ako su vaši osobni podaci netočni ili nepotpuni, imate pravo na ispravljanje vaših podataka o ličnosti;

8.3. Pravo na brisanje: ovo je također poznato kao „pravo na zaborav" i, jednostavnim riječima, omogućuje vam da zatražite brisanje ili uklanjanje vaših podataka tamo gdje nema nikakvog uvjerljivog razloga za nastavak njihovog korištenja. Ovo nije opće pravo na brisanje; postoje izuzeci. Na primjer, imamo pravo nastaviti koristiti vaše osobne podatke ako je takva upotreba neophodna za poštovanje naših zakonskih obaveza ili za uspostavljanje, korištenje ili obranu pravnih zahtjeva.

8.4. Pravo ograničavanja naše upotrebe vaših podataka: pravo na obustavu upotrebe vaših osobnih podataka ili ograničenje načina na koji ih možemo koristiti. Imajte na umu da je ovo pravo ograničeno u određenim situacijama: kada obrađujemo vaše osobne podatke koje smo prikupili od vas uz vaš pristanak, možete tražiti ograničenje samo na temelju: (a) netočnosti podataka; (b) gdje je naša obrada nezakonita i ne želite da se vaši osobni podaci brišu; (c) potreban vam je za pravni zahtjev; ili (d) ako više ne trebamo koristiti podatke u svrhe u koje ih čuvamo. Kada je obrada ograničena, mi i dalje možemo čuvati vaše podatke, ali ih možda dalje ne koristimo. Vodimo popis ljudi koji su zatražili ograničenje upotrebe njihovih osobnih podataka kako bi se osiguralo da se ograničenje poštuje u budućnosti;

8.5. Pravo na prenosivost podataka: pravo da zahtijevamo premještaj, kopiranje ili prijenos (gdje je to tehnički izvodljivo) vaših osobnih podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom formatu, za vaše vlastite svrhe u različitim uslugama;

8.6. Pravo na prigovor: pravo prigovora na našu upotrebu vaših osobnih podataka, uključujući mjesto gdje ga koristimo za naše legitimne interese, direktan marketing;

8.7. Pravo da budete informirani: imate pravo da vam se daju jasne, transparentne i lako razumljive informacije o tome kako koristimo vaše osobne podatke; i

8.8. Pravo na povlačenje pristanka: ako ste dali svoj pristanak na bilo što što uradimo s vašim osobnim podacima, imate pravo u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak (mada ako to učinite, to ne znači da je sve što smo učinili s vašim osobnim podacima uz vaš pristanak do tada protuzakonito).

Ostvarivanje ovih prava je besplatno za vas, ali od vas se traži da dokažete svoj identitet putem dvostruke odobrene identifikacije. Uložit ćemo razumne napore u skladu s našom zakonskom obavezom da pružimo, ispravimo ili obrišemo vaše osobne podatke iz naših datoteka.

Da biste postavili upite ili iskoristili neko od svojih prava navedenih u ovoj Politici privatnosti odnosno podnijeli žalbu, obratite nam se putem e-pošte ili nam pišite, a mi ćemo nastojati odgovoriti u roku od 30 dana. Podaci za kontakt mogu se naći u Odjeljku 10.

Kada primimo formalne pismene žalbe, stupit ćemo u kontakt s osobom koja je podnijela žalbu radi daljeg postupanja. Radimo s nadležnim regulatornim tijelima, uključujući lokalna tijela za zaštitu podataka kako bismo riješili sve žalbe koje ne možemo izravno riješiti.

Ako niste zadovoljni načinom na koji obrađujemo bilo kakvu žalbu u vezi s vašim osobnim podacima, žalbu možete uputiti nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

9. Gdje možete podnijeti žalbu?

Imate pravo podnijeti žalbu našem službeniku za zaštitu podataka ili koordinatoru za zaštitu podataka ili kod sljedećeg nadležnog nadzornog tijela:

Povjerenik za informacije od javnog značaja i zaštitu osobnih podataka

Bulevar Kralja Aleksandra 15 11000 Beograd

Republika Srbija

10. Privatnost djece

Ova je web stranica namijenjena je osobama od 18 i više godina. Ne želimo prikupljati podatke o osobama mlađima od 18 godina. Osobe mlađe od 18 godina ne smiju slati ili objavljivati informacije na web stranicama. Ako takva osoba dostavi osobne podatke putem web stranice, izbrisat ćemo ih čim budemo postali svjesni njihovog uzrasta i nakon toga ih nećemo koristiti ni u jednu svrhu.

Početak stranice