Održivost poljoprivrede u Hrvatskoj

Površina Hrvatske je 56.594 km (1 ha = 0,01 km²), bogata je morima/jezerima/pticama/planinama/travnatim površinama/itd. i raskošnog je poljoprivrednog pejzaža. Trenutačno se koristi 750.000 ha za uzgoj raznih vrsta usjeva, uglavnom kukuruza, pšenice, soje, suncokreta, vinove loze, jabuka... Oni također pridonose stvaranju pozitivne slike o državi.

Mnogi od nas uzimaju ovaj prekrasan krajolik zdravo za gotovo. Međutim, pobrinuti se da ostane prekrasan i netaknut zahtjevna je zadaća. Očuvanje zemljišta za poljoprivrednike stvar je zdravog razuma: za njihova gospodarstva, zajednice i nadolazeće naraštaje. I zato mogu računati na podršku BASF-a koji nudi inovativne proizvode i poljoprivredna rješenja koja kvalitetom znatno nadilaze standardne proizvode za zaštitu usjeva.

Surađujemo s poljoprivrednicima već gotovo 100 godina, a naša istraživanja temelje se na razvijanju najboljih mogućih rješenja i proizvoda. Također želimo biti sigurni da se korištenjem naših proizvoda ne ugrožava zdravlje ljudi i životinja te da se ne onečišćuje okoliš.

Početak stranice